Vrijblijvend inschrijven

Inschrijven

Inschrijven kan op dit moment op:

Wachtlijst (alle postcodes Leiden)

Onze eerste twee daken zijn ‘vol’. We zijn in de voorfase van enkele nieuwe daken en we zijn op zoek naar nog veel meer daken. Via de wachtlijst geef je aan dat jij mee wilt doen met een volgend dak.

Je schrijft je in en dan …

Van idee naar werkend zonnedak in 6 stappen

Stap 1: inschrijven als geïnteresseerde

Nu geef je aan dat je serieus interesse hebt om mee te doen. Je geeft aan hoeveel certificaten je wilt afnemen. In stap 3 bevestig je je interesse. Dan is je inschrijving definitief.

Stap 2: Wij bereiden de installatie van het zonnedak verder voor je voor.

Je hoeft even niets te doen. Wij doen de voorbereidingen, zoals een constructieberekening, afspraken met de dakeigenaar en het zoeken van een installateur. We rekenen vervolgens alle kosten door en komen met een definitieve prijs voor je certificaten. We vragen subsidie aan voor de opgewekte stroom van het zonnedak.

Stap 3: Alle certificaten zijn gereserveerd: we gaan door!

Zodra alles is doorgerekend en we groen licht kunnen geven, gaan we door. Jij beoordeelt ons aanbod en bevestigt daarna je aanmelding formeel:

  • Je wordt lid van de coöperatie.
  • Je legt in de deelnemersovereenkomst vast hoeveel certificaten je koopt.

Hiermee verbind je je voor een periode van 15 jaar aan het project (je kan tussentijds uitstappen). Je betaalt je certificaten inclusief BTW.

Stap 4: We laten de zonnepanelen plaatsen.

Je hoeft weer even niets te doen. We starten voor jou met het neerleggen van de zonnepanelen. Ook regelen we verzekeringen en de verkoop van de stroom.

Stap 5: De zonnepanelen leveren Leidse zonnestroom.

Onze zonnepanelen leveren stroom. Tijd voor een feestje: we vieren de officiële start.

Nu vraagt de coöperatie ook de BTW voor de installatie terug en betaalt dit aan je uit.

Stap 6: Jij ziet het terug op je rekening.

Wij houden voor je bij hoeveel de zonnepanelen opleveren. Jaarlijks maken we de balans op. Je krijgt jouw aandeel van de opbrengst op je bankrekening gestort