De Arcade is in de eerste ronde al helemaal volgeboekt. De geïnteresseerden die vorig voorjaar al hadden aangegeven mee te willen doen, mochten tot en met 17 oktober aangeven of ze echt meedoen. Vrijwel iedereen doet mee. Voor alle beschikbare certificaten is ingetekend: weer een grote mijlpaal!

In totaal hebben 26 stadsgenoten zich samen ingeschreven voor de 244 certificaten die we konden vergeven. Op 20 oktober heeft het bestuur dan ook in een extra bestuursvergadering officieel besloten dat we het contract met de installateur tekenen en het plaatsen van de zonnepanelen plannen. Wat de installateur betreft liggen ze er nog dit jaar.

Natuurlijk is het geweldig nieuws dat het dak al in de eerste ronde helemaal is volgeboekt. Tegelijkertijd weten we, dat we daardoor veel anderen teleurstellen. Er zijn nog zo veel stadsgenoten die ook nu al mee willen doen! We zijn daarom niet alleen bezig met het regelen van zonnedak De Arcade. Daarnaast praten we actief over nieuwe zonnedaken, want onze slogan blijft ‘elke Leidenaar een zonnepaneel – of twee’.